Køb Ivermectin uden Recept

Behandling af parasitinfektioner hjælper med at forbedre din livskvalitet. Stromectol tilhører en klasse med lægemidler kaldet antiparasitika. Det bruges til at behandle fnat, lus og tarmorm.

Aktivt princip : Ivermectin
Dosering: 3 mg, 6 mg, 12 mg
Klasse: antiparasitisk
præsentation: oral tablet
Leveringsbetingelser: uden recept
Salgspris: fra € 2,16 per tablet.

Det er førstevalgsbehandling til voksne og børn, der vejer mere end 15 kg. Køb Stromectol fra vores apotek til den bedste pris på internettet.

Hos mennesker med svækket immunsystem kan helbredelse af parasitinfektioner reducere risikoen for at udvikle en alvorlig eller endda dødelig infektion. Stromectol betragtes som den gyldne standardterapi over hele verden med over 30 års brug i reel praksis. Denne medicin indeholder et aktivt stof kaldet ivermectin.

Lægemidlet sælges med succes online ikke kun, men også i Canada og Belgien. Onlineapoteker tilbyder forskellige fordele for internetbrugere: billige lægemidler døgnet rundt samt hurtig og nem bestilling med blot et par klik.

Vores mål er at tilfredsstille dig med hensyn til valg, kvalitet, pris og service. Hos vores onlineapoteker er kundernes mening grundlæggende. Det giver dig mulighed for at bestille dig selv Stromectol af høj kvalitet.

Stromectol - den første effektive pille mod parasitter

I human parasitologi er dette lægemiddel hovedsageligt aktivt mod pedikulose og fnat, mod filariasis (onchocerciasis, loiasis, lymfatisk filariasis), visse tarmnematoder (anguillulose, ascariasis, trichocephalosis) og ektoparasitoser.

Ivermectin er på Verdenssundhedsorganisationens liste over vigtige lægemidler, og dets opdagelse blev anerkendt af en Nobelpris i medicin. Stromectols originalitet kommer fra dens virkningsmekanisme: den lammer det neuromuskulære kryds af leddyr og visse helminter, hvilket resulterer i deres død.

I Frankrig markedsføres Stromectol af laboratorierne Vidal, Eureka, MSD, Biogaran, Mylan, Zentiva, Sandoz under handelsnavne Ivectin, Ivermectin .

Lusebehandling med Stromectol

Lus er parasitære insekter, der kan lide at lægge sig i menneskehår, tøj eller kropshår. Tegn på deres tilstedeværelse: kløe.

Som mange parasitter har lus udviklet en overlevelsesstrategi under vanskelige forhold. Ved at ændre deres genetiske sammensætning bliver de ufølsomme over for insekticiderne i lotioner.

Stromectol oral tablet er mere effektiv end den bedste luselotion, men den bør forbeholdes tilfælde, der er vanskelige at behandle, der er resistente over for lotioner. Ivermectin lammer lus ved at blokere centralnervesystemet. Parasitterne er derfor dømt til at dø hurtigt.

Behandling af fnat med Stromectol

Fnat er en parasitisk hudinfektion, der forårsager svær kløe. Det findes over hele verden. I industrialiserede lande forekommer fnat hovedsageligt i samfund (skoler, planteskoler, fængsler, sundhedsinstitutioner) eller institutioner til længerevarende ophold, især for ældre. Det forårsagende middel til sygdommen er en mide, Sarcoptes scabei.

Fra 2007 til 2011 gennemførte det franske institut for folkesundhedsovervågning en epidemiologisk undersøgelse, der konkluderede, at antallet af sager steg. I begyndelsen af ​​2014 blev der rapporteret om flere epidemier, især i Bourgogne og Charente.

I de senere år er ivermectin blevet den mest relevante behandlingsmulighed for fnat. Det terapeutiske mål er at udrydde parasitten og forhindre smitte. Kløen forsvinder efter et par dage. I nogle tilfælde kan det dog vare i flere uger uden at være et tegn på en vedvarende infektion eller tilbagefald.

Stromectol-pris

Vi arbejder med pålidelige leverandører, så vi har de bedste priser til vores kunder. Som vi ved, er generiske lægemidler generelt billigere end lægemidler, der er patenteret under et varemærke. Denne prisforskel skyldes patentomkostninger, der ikke gælder for det generiske. Dette er grunden til, at Generisk Stromectol er billigere end originalen.

Gennemsnitspris for en pille

Komprimeret

3 mg

2,77

kasse med 20 HLR

Komprimeret

6 mg

3.19

kasse med 20 HLR

Komprimeret

12 mg

4,69

kasse med 20 HLR

Prisen afhænger også af dosis af det aktive stof. Vi har de laveste lægemiddelpriser, derfor er der ingen mening i at lede efter den bedste billige behandling for fnat og lus.

Boks

Stromectol 3 mg

Stromectol 6 mg

Stromectol 12 mg

30 HLR

€ 76,41

€ 88,69

€ 133

90 HLR

€ 202,91

€ 237,72

€ 367,71

180 HLR

€ 392,68

€ 461,27

719,75 €

Vores platform sikrer fortrolighed, sikkerhed og pålidelighed. For os er det meget vigtigt, at du kommer tilbage til os og køber igen.

Handlingsmekanisme

Den aktive ingrediens ivermectin er en halvsyntetisk forbindelse afledt af en klasse af forbindelser kaldet avermectin. Strukturelt er disse forbindelser makrocykliske lactoner tæt på makrolider, antibiotika, men uden antibakteriel aktivitet.

Disse forbindelser virker ved at afbryde neurotransmission ved gamma-aminosmørsyre (GABA) receptorer. Dette resulterer i inhibering af muskelfunktion, der fører til lammelse og derefter parasitens død. Det er aktivt på den voksne sarkopte, men ikke på æggene. Ivermectin, som ikke krydser blod-hjerne-barrieren, er derfor ikke giftigt hos pattedyr.

Stromectol dosering

Lægemidlet præsenteres i doser på 3, 6 og 12 mg. Dosen afhænger af din tilstand og din vægt.

Dette produkt skal tages to timer før eller efter måltider med en hastighed på en 3 mg tablet pr. 15 kg kropsvægt: for eksempel 4 tabletter i en enkelt dosis til en 60 kg voksen, 2 tabletter til et barn på 32 kg. Hos børn under 6 år skal tabletterne knuses.

Behandlingen skal muligvis gentages: en anden dosis kan tilbydes to uger efter den indledende dosis. I tilfælde af visse tropiske orme kan enkeltdosis fornyes 6 måneder senere.

Effektiviteten af ​​oral behandling med Stromectol

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anbefaler implementering af antiparasitære terapiprogrammer globalt for alle, der har brug for dem, baseret på de fremragende resultater opnået i flere undersøgelser af Stromectols sikkerhed.

Dette lægemiddel tolereres godt og er allerede blevet administreret til over 50 millioner mennesker uden signifikante bivirkninger. Den medicinske komponent virker ved at neutralisere nervesystemet hos parasitter.

De vigtigste fordele ved denne systemiske terapi er:

  • dens brugervenlighed

  • hans tolerance.

Denne terapi tilbyder et alternativ til konventionel topisk behandling. Midlet er derfor det eneste effektive orale antiparasitiske middel. Derudover er oral behandling især indiceret i visse stærkt excorierede former, hvor topiske behandlinger undertiden er ansvarlige for irritativ dermatitis såvel som hos sengeliggende eller stærkt handicappede, for hvem topisk terapi er vanskelig.

Forholdsregler ved brug

Da brugssikkerheden ikke er fastlagt hos børn, der vejer mindre end 15 kg, bør ivermectin undgås i disse situationer. Denne medicin skal bruges med forsigtighed hos personer med nedsat immunforsvar. Brug ikke dette lægemiddel til forebyggende behandling af de nævnte tilstande. Det er beregnet til behandling af den installerede infektion.

Ved fnatterapi er vedvarende kløe i 2 til 4 uger efter behandling normal og betyder ikke, at terapien mislykkedes. Faktisk dræber behandlingen parasitterne, men de elimineres kun med en fuldstændig fornyelse af epidermis.

Du kan blive svimmel, døsig, rystende eller svimmel efter at have taget medicinen. Hvis du oplever sådanne symptomer, skal du undgå at køre bil eller betjene maskiner.

Mulige bivirkninger 

Ud over de ønskede effekter kan dette produkt lejlighedsvis forårsage visse uønskede effekter, herunder: diarré; svimmelhed ondt i maven ; kvalme eller sjældent opkast. Ved behandling af fnat kan der først være en stigning i kløe.

Intensiteten og sværhedsgraden af ​​andre bivirkninger efter indgift af lægemiddel afhænger af parasitten, der behandles, og omfanget af angrebet før behandlingen.

Kompatibilitet med alkohol

Du bør undgå eller begrænse dit alkoholindtag, mens du tager ivermectin. Dette skyldes, at kombinationen kan øge risikoen for alvorlige bivirkninger fra medicinen.

Graviditet og amning

I tilfælde af graviditet skal du kun tage produktet, hvis det er absolut nødvendigt. Dens anvendelse er kun berettiget, hvis der ikke er noget alternativ. Det bør ikke bruges til ammende mødre i 9 dage efter fødslen.

Råd

For at undgå et angreb er det nødvendigt:

  • at de omkring dem (familie, seksuel partner) følger den samme terapi;

  • at nyligt slidte tøj, hjemmesko og hatte desinficeres. Undertøj og sengelinned skal vaskes ved 60 ° C. Sengetøj (tæppe, dyne, puder) skal desinficeres.

Oplev vores onlineapotek

stromectol-kvalitetslogo

Bedre lægemiddelkvalitet

Lave priser året rundt

Betalingssikkerhed

Referencer

  1. Kutan ektoparasitose. Praktiserens gennemgang 2002.
  2. Fnat. I Parasitology-Mycology, ANOFEL, 6. udgave, Nyttigt format.
  3. Genkend fnat og behandler fnat i 2002. Revisionen foreskriver 2002.
  4. Behandling af fnat. Praktiserens gennemgang 2001.
  5. Ivermectin, ny indikation: mod fnat, en effektiv oral behandling, der er let at bruge. Tidsskriftet foreskriver 2002.
  6. Hovedlus og pedikulose i hovedbunden. Tidsskriftet foreskriver 2000.