Kopen Ivermectine zonder recept

Door parasitaire infecties te behandelen, verbetert u uw kwaliteit van leven. Stromectol behoort tot een klasse geneesmiddelen die antiparasitaire middelen worden genoemd. Het wordt gebruikt om schurft, luizen en darmwormen te behandelen.

Werkzame stof : Ivermectine
Dosering: 3 mg, 6 mg, 12 mg
Klasse: antiparasitair
Presentatie: oraal tablet
Leveringsvoorwaarden: zonder recept
Verkoopprijs: vanaf € 2,16 per tablet.

Het is de eerste keusbehandeling voor volwassenen en kinderen die meer dan 15 kg wegen. Koop Stromectol bij onze apotheek tegen de beste prijs op internet.

Bij mensen met een verzwakt immuunsysteem kan het genezen van parasitaire infecties het risico op het ontwikkelen van een ernstige of zelfs dodelijke infectie verminderen. Stromectol wordt wereldwijd beschouwd als de gouden standaardtherapie met meer dan 30 jaar gebruik in de praktijk. Dit geneesmiddel bevat de werkzame stof ivermectine.

Het medicijn wordt niet alleen met succes online verkocht in Frankrijk, maar ook in Canada en België. Online apotheken bieden verschillende voordelen voor internetgebruikers: 24 uur per dag goedkope medicijnen en snel en gemakkelijk bestellen met slechts een paar klikken.

Ons doel is om u tevreden te stellen in termen van keuze, kwaliteit, kosten en service. Bij onze online apotheek is de mening van klanten fundamenteel. Hiermee kunt u zelf Stromectol van hoge kwaliteit bestellen.

Stromectol - de eerste effectieve pil tegen parasieten

In de parasitologie van de mens is dit medicijn voornamelijk actief tegen pediculose en schurft, tegen filariasis (onchocerciasis, loiasis, lymfatische filariasis), bepaalde darmnematoden (anguillulose, ascariasis, trichocefalose) en ectoparasitosen.

Ivermectine staat op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de ontdekking ervan werd erkend door een Nobelprijs voor de geneeskunde. De originaliteit van Stromectol komt voort uit zijn werkingsmechanisme: het verlamt de neuromusculaire overgang van geleedpotigen en bepaalde wormen, wat resulteert in hun dood.

In Frankrijk wordt Stromectol op de markt gebracht door laboratoria Vidal, Eureka, MSD, Biogaran, Mylan, Zentiva, Sandoz onder de handelsnamen Ivectin, Ivermectin .

Behandeling van luizen met Stromectol

Luizen zijn parasitaire insecten die zich graag nestelen in mensenhaar, kleding of lichaamshaar. Teken van hun aanwezigheid: jeuk.

Net als veel andere parasieten hebben luizen een overlevingsstrategie ontwikkeld onder moeilijke omstandigheden. Door hun genetische samenstelling te veranderen, worden ze ongevoelig voor de insecticiden in lotions.

Stromectol orale tablet is effectiever dan de beste luizenlotion, maar moet worden gereserveerd voor moeilijk te behandelen gevallen die resistent zijn tegen lotions. Ivermectine verlamt luizen door het centrale zenuwstelsel te blokkeren. De parasieten zijn daarom gedoemd om snel dood te gaan.

Behandeling van schurft met Stromectol

Schurft is een parasitaire huidinfectie die ernstige jeuk veroorzaakt. Het bestaat over de hele wereld. In geïndustrialiseerde landen komt schurft vooral voor in gemeenschappen (scholen, kinderdagverblijven, gevangenissen, gezondheidsinstellingen) of instellingen voor langdurig verblijf, vooral voor ouderen. De veroorzaker van de ziekte is een mijt, Sarcoptes scabei.

Van 2007 tot 2011 voerde het Franse Instituut voor Volksgezondheidssurveillance een epidemiologische studie uit, waaruit bleek dat het aantal gevallen toenam. Begin 2014 werden verschillende epidemieën gemeld, met name in Bourgondië en Charente.

In de afgelopen jaren is ivermectine de meest relevante behandelingsoptie voor schurft geworden. Het therapeutische doel is om de parasiet uit te roeien en besmetting te voorkomen. De jeuk verdwijnt na een paar dagen. In sommige gevallen kan het echter enkele weken aanhouden zonder een teken te zijn van een aanhoudende infectie of terugval.

Stromectol Prijs

We werken met betrouwbare leveranciers, dus we hebben de beste prijzen voor onze klanten. Zoals we weten, zijn generieke geneesmiddelen over het algemeen minder duur dan gepatenteerde geneesmiddelen onder een merknaam. Dit prijsverschil is te wijten aan octrooikosten die niet van toepassing zijn op het generieke. Dit is de reden waarom Generic Stromectol goedkoper is dan het origineel.

Gemiddelde prijs van een pil

Gecomprimeerd

3 mg

2,77

doos met 20 reanimatie

Gecomprimeerd

6 mg

3.19

doos met 20 reanimatie

Gecomprimeerd

12 mg

4.69

doos met 20 reanimatie

De prijs is ook afhankelijk van de dosis van de werkzame stof. We hebben de laagste medicijnprijzen, daarom heeft het geen zin om op zoek te gaan naar de beste goedkope behandeling voor schurft en luizen.

Doos

Stromectol 3 mg

Stromectol 6 mg

Stromectol 12 mg

30 reanimatie

€ 76,41

€ 88,69

€ 133

90 reanimatie

€ 202,91

€ 237,72

€ 367,71

180 reanimatie

€ 392,68

€ 461,27

€ 719,75

Ons platform zorgt voor vertrouwelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Voor ons is het erg belangrijk dat u bij ons terugkomt en opnieuw koopt.

Actiemechanisme

Het actieve ingrediënt ivermectine is een semi-synthetische verbinding die is afgeleid van een klasse van verbindingen die avermectine wordt genoemd. Structureel gezien zijn deze verbindingen macrocyclische lactonen die dicht bij macroliden en antibiotica lijken, maar zonder antibacteriële activiteit.

Deze verbindingen werken door de neurotransmissie op gamma-aminoboterzuur (GABA) -receptoren te verstoren. Dit resulteert in een remming van de spierfunctie, wat leidt tot verlamming en vervolgens de dood van de parasiet. Het is actief op de volwassen sarcopte maar niet op de eieren. Ivermectine, dat de bloed-hersenbarrière niet passeert, is daarom niet giftig bij zoogdieren.

Stromectol dosering

De remedie wordt aangeboden in doses van 3, 6 en 12 mg. De dosering hangt af van uw toestand en uw gewicht.

Dit product moet twee uur vóór of na de maaltijd worden ingenomen in een verhouding van één tablet van 3 mg per 15 kg lichaamsgewicht: bijvoorbeeld 4 tabletten in een enkele dosis voor een volwassene van 60 kg, 2 tabletten voor een kind van 32 kg. Bij kinderen jonger dan 6 jaar moeten de tabletten fijngemaakt worden.

De therapie moet mogelijk worden herhaald: een tweede dosis kan twee weken na de eerste dosis worden aangeboden. In het geval van bepaalde tropische wormen kan de enkele dosis 6 maanden later worden hernieuwd.

Effectiviteit van orale behandeling met Stromectol

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beveelt de implementatie van antiparasitaire therapieprogramma's wereldwijd aan voor alle mensen die ze nodig hebben, op basis van de uitstekende resultaten die zijn verkregen in verschillende onderzoeken naar de veiligheid van Stromectol.

Dit medicijn wordt goed verdragen en is al aan meer dan 50 miljoen mensen toegediend zonder noemenswaardige bijwerkingen. De medische component werkt door het zenuwstelsel van parasieten te neutraliseren.

De belangrijkste voordelen van deze systemische therapie zijn:

  • het gebruiksgemak;

  • zijn tolerantie.

Deze therapie biedt een alternatief voor conventionele plaatselijke behandeling. De remedie is daarom het enige effectieve orale antiparasitaire middel. Bovendien is orale therapie in het bijzonder geïndiceerd bij bepaalde ernstig gehekelde vormen, waarbij plaatselijke behandelingen soms verantwoordelijk zijn voor irritatieve dermatitis, evenals bij bedlegerige of ernstig gehandicapte mensen, voor wie plaatselijke therapie moeilijk is.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

Aangezien de veiligheid van het gebruik niet is vastgesteld bij kinderen die minder dan 15 kg wegen, dient ivermectine in deze situaties te worden vermeden. Dit medicijn moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij immuungecompromitteerde mensen. Gebruik dit geneesmiddel niet bij de preventieve behandeling van de genoemde aandoeningen. Het is bedoeld om de geïnstalleerde infectie te behandelen.

Bij therapie met schurft is het aanhouden van jeuk gedurende 2 tot 4 weken na de behandeling normaal en betekent niet dat de therapie heeft gefaald. De behandeling doodt inderdaad de parasieten, maar ze zullen alleen worden geëlimineerd met een volledige vernieuwing van de epidermis.

U kunt zich duizelig, slaperig, beverig of duizelig voelen nadat u het geneesmiddel heeft ingenomen. Als u dergelijke symptomen ervaart, rij dan niet en gebruik geen machines.

Mogelijke bijwerkingen 

Naast de gewenste effecten kan dit product af en toe bepaalde ongewenste effecten veroorzaken, waaronder: diarree; duizeligheid; buikpijn ; misselijkheid of, zelden, braken. Bij de behandeling van schurft kan de jeuk in het begin toenemen.

De intensiteit en ernst van andere bijwerkingen na toediening van het geneesmiddel zijn afhankelijk van de parasiet die wordt behandeld en de mate van besmetting voorafgaand aan de behandeling.

Compatibiliteit met alcohol

U moet uw alcoholgebruik vermijden of beperken tijdens het gebruik van ivermectine. Dit komt omdat de combinatie het risico op ernstige bijwerkingen van het geneesmiddel kan verhogen.

Zwangerschap en borstvoeding

In geval van zwangerschap het product alleen innemen als het absoluut noodzakelijk is. Het gebruik ervan is alleen gerechtvaardigd als er geen alternatief is. Het mag gedurende 9 dagen na de bevalling niet worden gebruikt bij moeders die borstvoeding geven.

Advies

Om een ​​besmetting te voorkomen, is het noodzakelijk:

  • dat de mensen om hen heen (familie, seksuele partner) dezelfde therapie volgen;

  • dat pas gedragen kleding, pantoffels en hoeden worden ontsmet. Ondergoed en beddengoed moeten op 60 ° C worden gewassen. Beddengoed (deken, dekbed, kussens) moet ook worden gedesinfecteerd.

Ontdek onze online apotheek

stromectol kwaliteitslogo

Betere medicijnkwaliteit

Lage prijzen het hele jaar door

Betalingszekerheid

Referenties

  1. Cutane ectoparasitose. Beoordeling door de accountant 2002.
  2. Schurft. In Parasitology-Mycology, ANOFEL, 6e editie, nuttig formaat.
  3. Herken schurft en behandel schurft in 2002. De recensie schrijft 2002 voor.
  4. Behandeling van schurft. Beoordeling door de accountant 2001.
  5. Ivermectine, nieuwe indicatie: tegen schurft, een effectieve orale kuur die gemakkelijk in gebruik is. Het tijdschrift schrijft 2002 voor.
  6. Hoofdluis en pediculosis van de hoofdhuid. Het tijdschrift schrijft 2000 voor.