Kjøp Ivermektin uten resept

Behandling av parasittinfeksjoner bidrar til å forbedre livskvaliteten din. Stromectol tilhører en klasse medikamenter som kalles antiparasitika. Det brukes til å behandle scabies, lus og tarmorm.

Aktivt prinsipp : Ivermektin
Dosering: 3 mg, 6 mg, 12 mg
Klasse: antiparasitt
Presentasjon: oral tablett
Leveringsbetingelser: uten resept
Salgspris: fra € 2,16 per tablett.

Det er førstevalgsbehandling for voksne og barn som veier mer enn 15 kg. Kjøp Stromectol fra apoteket til den beste prisen på internett.

Hos mennesker med svekket immunforsvar kan herding av parasittinfeksjoner redusere risikoen for å utvikle en alvorlig eller til og med dødelig infeksjon. Stromectol regnes som gullstandardterapi over hele verden med over 30 års bruk i reell praksis. Dette legemidlet inneholder et aktivt stoff kalt ivermektin.

Legemidlet selges vellykket online ikke bare i Frankrike, men også i Canada og Belgia. Nettapoteker tilbyr forskjellige fordeler for Internett-brukere: billige medisiner døgnet rundt, samt rask og enkel bestilling med bare noen få klikk.

Målet vårt er å tilfredsstille deg når det gjelder valg, kvalitet, pris og service. Hos vårt nettapotek er kundenes oppfatning grunnleggende. Det vil tillate deg å bestille deg Stromectol av høy kvalitet.

Stromectol - den første effektive pillen mot parasitter

I human parasitologi er dette stoffet hovedsakelig aktivt mot pedikulose og scabies, mot filariasis (onchocerciasis, loiasis, lymfatisk filariasis), visse tarmnematoder (anguillulose, ascariasis, trichocephalosis) og ektoparasitoser.

Ivermectin er på Verdens helseorganisasjons liste over viktige medisiner, og oppdagelsen av den ble anerkjent av en Nobelpris i medisin. Stromectols originalitet kommer fra virkningsmekanismen: den lammer det nevromuskulære krysset av leddyr og visse hjelmarter, noe som resulterer i deres død.

I Frankrike markedsføres Stromectol av laboratoriene Vidal, Eureka, MSD, Biogaran, Mylan, Zentiva, Sandoz under handelsnavnene Ivectin, Ivermectin .

Lusebehandling med Stromectol

Lus er parasittiske insekter som gjerne legger seg i menneskehår, klær eller kroppshår. Tegn på deres tilstedeværelse: kløe.

Som mange parasitter har lus utviklet en overlevelsesstrategi under vanskelige forhold. Ved å endre sin genetiske sammensetning blir de ufølsomme for insektmidlene som finnes i kremer.

Stromectol oral tablett er mer effektiv enn den beste luselotionen, men den bør være reservert for vanskelige å behandle tilfeller som er motstandsdyktige mot kremer. Ivermektin lammer lus ved å blokkere sentralnervesystemet. Parasittene er derfor dømt til å dø raskt.

Behandling av scabies med Stromectol

Scabies er en parasittisk hudinfeksjon som forårsaker alvorlig kløe. Den eksisterer over hele verden. I industriland forekommer skabb hovedsakelig i lokalsamfunn (skoler, barnehager, fengsler, helseinstitusjoner) eller institusjoner for lengre opphold, spesielt for eldre. Årsaken til sykdommen er en midd, Sarcoptes scabei.

Fra 2007 til 2011 gjennomførte det franske instituttet for folkehelseovervåking en epidemiologisk studie som konkluderte med at antall tilfeller økte. Tidlig i 2014 ble det rapportert om flere epidemier, særlig i Bourgogne og Charente.

I de siste årene har ivermektin blitt det mest relevante behandlingsalternativet for scabies. Det terapeutiske målet er å utrydde parasitten og forhindre smitte. Kløen forsvinner etter noen dager. I noen tilfeller kan det imidlertid vedvare i flere uker uten å være et tegn på vedvarende infeksjon eller tilbakefall.

Stromectol-pris

Vi samarbeider med pålitelige leverandører, så vi har de beste prisene for våre kunder. Generiske legemidler er som kjent generelt billigere enn legemidler som er patentert under et merkenavn. Denne prisforskjellen skyldes patentkostnader som ikke gjelder generiske. Dette er grunnen til at Generic Stromectol er billigere enn originalen.

Gjennomsnittspris for en pille

Komprimert

3 mg

2.77

eske med 20 HLR

Komprimert

6 mg

3.19

eske med 20 HLR

Komprimert

12 mg

4,69

eske med 20 HLR

Prisen avhenger også av dosen av det aktive stoffet. Vi har de laveste legemiddelprisene, det er derfor ingen vits i å lete etter den beste billige behandlingen for scabies og lus.

Eske

Stromectol 3 mg

Stromectol 6 mg

Stromectol 12 mg

30 HLR

€ 76,41

€ 88,69

€ 133

90 HLR

€ 202,91

€ 237,72

€ 367,71

180 HLR

€ 392,68

€ 461,27

€ 719,75

Vår plattform sørger for konfidensialitet, sikkerhet og pålitelighet. For oss er det veldig viktig at du kommer tilbake til oss og kjøper igjen.

Handlingsmekanisme

Den aktive ingrediensen ivermektin er en halvsyntetisk forbindelse avledet fra en klasse av forbindelser kalt avermektin. Strukturelt sett er disse forbindelsene makrosykliske laktoner nær makrolider, antibiotika, men uten antibakteriell aktivitet.

Disse forbindelsene virker ved å forstyrre nevrotransmisjon ved gamma-aminosmørsyre (GABA) reseptorer. Dette resulterer i hemming av muskelfunksjon som fører til lammelse og deretter parasittens død. Den er aktiv på voksen sarkopte, men ikke på eggene. Ivermektin, som ikke krysser blod-hjerne-barrieren, er derfor ikke giftig hos pattedyr.

Stromectol dosering

Midlet presenteres i doser på 3, 6 og 12 mg. Dosen avhenger av tilstanden din og vekten din.

Dette produktet skal tas to timer før eller etter måltider med en hastighet på 3 mg tablett per 15 kg kroppsvekt: for eksempel 4 tabletter i en enkelt dose for en 60 kg voksen, 2 tabletter for et barn på 32 kg. Hos barn under 6 år skal tablettene knuses.

Det kan hende at behandlingen må gjentas: en ny dose kan tilbys to uker etter startdosen. Når det gjelder visse tropiske ormer, kan enkeltdosen fornyes 6 måneder senere.

Effektiviteten av oral behandling med Stromectol

Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler implementering av antiparasittbehandlingsprogrammer globalt for alle som trenger dem, basert på gode resultater oppnådd i flere studier om sikkerheten til Stromectol.

Dette stoffet tolereres godt og har allerede blitt administrert til over 50 millioner mennesker uten signifikante bivirkninger. Den medisinske komponenten fungerer ved å nøytralisere nervesystemet til parasitter.

De viktigste fordelene med denne systemiske behandlingen er:

  • brukervennligheten;

  • hans toleranse.

Denne terapien tilbyr et alternativ til konvensjonell aktuell behandling. Midlet er derfor det eneste effektive orale antiparasitt. I tillegg er oral terapi spesielt indikert i visse alvorlig excorierte former, hvor aktuelle behandlinger noen ganger er ansvarlige for irritativ dermatitt, så vel som hos sengeliggende eller sterkt funksjonshemmede mennesker, for hvem lokal behandling er vanskelig.

Forholdsregler for bruk

Siden sikkerheten ved bruk ikke er fastslått hos barn som veier mindre enn 15 kg, bør ivermektin unngås i disse situasjonene. Denne medisinen bør brukes med forsiktighet hos personer med nedsatt immunforsvar. Ikke bruk dette legemidlet i forebyggende behandling av de nevnte forholdene. Det er ment å behandle den installerte infeksjonen.

Ved scabies-terapi er vedvarende kløe i 2 til 4 uker etter behandling normal og betyr ikke at behandlingen har mislyktes. Faktisk dreper behandlingen parasittene, men de vil bare bli eliminert med en fullstendig fornyelse av epidermis.

Du kan føle deg svimmel, døsig, skjelven eller svimmel etter å ha tatt medisinen. Hvis du opplever slike symptomer, må du unngå å kjøre bil eller bruke maskiner.

Mulige bivirkninger 

I tillegg til de ønskede effektene, kan dette produktet av og til forårsake visse uønskede effekter, inkludert: diaré; svimmelhet; Mageknip ; kvalme eller sjelden oppkast. Ved behandling av scabies kan det være en økning i kløe i begynnelsen.

Intensiteten og alvorlighetsgraden av andre bivirkninger etter administrering av medikamenter avhenger av parasitten som behandles og omfanget av angrepet før behandlingen.

Kompatibilitet med alkohol

Du bør unngå eller begrense alkoholinntaket mens du tar ivermektin. Dette er fordi kombinasjonen kan øke risikoen for alvorlige bivirkninger fra medisinen.

Graviditet og amming

I tilfelle graviditet, ta bare produktet hvis det er absolutt nødvendig. Bruken av den er bare berettiget hvis det ikke er noe alternativ. Det skal ikke brukes hos ammende i 9 dager etter fødselen.

Råd

For å unngå angrep er det nødvendig:

  • at de rundt dem (familie, seksuell partner) følger samme terapi;

  • at nyslitte klær, tøfler og hatter desinfiseres. Undertøy og sengetøy bør vaskes ved 60 ° C. Sengetøy (teppe, dyne, puter) må også desinfiseres.

Oppdag vårt online apotek

stromectol-kvalitetslogo

Bedre legemiddelkvalitet

Lave priser hele året

Betalingssikkerhet

Referanser

  1. Kutan ektoparasitose. The Practitioner's Review 2002.
  2. Skabb. I Parasitology-Mycology, ANOFEL, 6. utgave, Nyttig format.
  3. Gjenkjen scabies og behandle scabies i 2002. The Review Prescribes 2002.
  4. Behandling av scabies. Utøverens gjennomgang 2001.
  5. Ivermectin, ny indikasjon: mot scabies, en effektiv oral behandling som er enkel å bruke. Tidsskriftet foreskriver 2002.
  6. Hodelus og pedikulose i hodebunnen. Tidsskriftet foreskriver 2000.