Köp Ivermektin utan recept

Att behandla parasitinfektioner hjälper till att förbättra din livskvalitet. Stromectol tillhör en klass läkemedel som kallas antiparasitika. Det används för att behandla skabb, löss och tarmmaskar.

Aktiv princip : Ivermektin
Dosering: 3 mg, 6 mg, 12 mg
Klass: antiparasitisk
presentation: oral tablett
Leveransvillkor: utan recept
Försäljningspris: från 2,16 € per tablett.

Det är förstahandsvalet för vuxna och barn som väger mer än 15 kg. Köp Stromectol från vårt apotek till bästa pris på internet.

Hos människor med försvagat immunförsvar kan botande av parasitinfektioner minska risken för att utveckla en allvarlig eller till och med dödlig infektion. Stromectol anses vara den gyllene standardterapin över hela världen med över 30 års användning i verklig praxis. Detta läkemedel innehåller en aktiv substans som kallas ivermektin.

Läkemedlet säljs framgångsrikt online inte bara i Frankrike utan också i Kanada och Belgien. Onlineapotek erbjuder olika fördelar för Internetanvändare: billiga läkemedel dygnet runt samt snabb och enkel beställning med bara några få klick.

Vårt mål är att tillfredsställa dig när det gäller val, kvalitet, kostnad och service. På vårt onlineapotek är kundernas åsikter grundläggande. Det gör att du kan beställa Stromectol av hög kvalitet.

Stromectol - det första effektiva pillret mot parasiter

I human parasitologi är detta läkemedel huvudsakligen aktivt mot pedikulos och skabb, mot filariasis (onchocerciasis, loiasis, lymfatisk filariasis), vissa tarmnematoder (anguillulos, ascariasis, trichocephalosis) och ektoparasitoser.

Ivermectin finns på Världshälsoorganisationens lista över viktiga läkemedel och dess upptäckt erkändes av ett Nobelpris i medicin. Stromectols originalitet kommer från dess verkningsmekanism: den förlamar den neuromuskulära korsningen av leddjur och vissa helminter, vilket resulterar i deras död.

I Frankrike marknadsförs Stromectol av laboratorierna Vidal, Eureka, MSD, Biogaran, Mylan, Zentiva, Sandoz under varumärkena Ivectin, Ivermectin .

Lusbehandling med Stromectol

Löss är parasitiska insekter som gillar att stanna i människohår, kläder eller kroppshår. Tecken på deras närvaro: klåda.

Liksom många parasiter har löss utvecklat en överlevnadsstrategi under svåra förhållanden. Genom att ändra sin genetiska sammansättning blir de okänsliga för de insektsmedel som finns i lotioner.

Stromectol oral tablett är effektivare än den bästa lösslotionen, men den bör reserveras för svårbehandlade fall som är resistenta mot lotion. Ivermektin förlamar löss genom att blockera det centrala nervsystemet. Parasiterna är därför dömda att dö snabbt.

Behandling av skabb med Stromectol

Scabies är en parasitisk hudinfektion som orsakar svår klåda. Det finns över hela världen. I industriländer förekommer skabb främst i samhällen (skolor, plantskolor, fängelser, vårdinrättningar) eller långtidsinstitutioner, särskilt för äldre. Sjukdomens orsakande medel är en kvalster, Sarcoptes scabei.

Från 2007 till 2011 genomförde det franska institutet för folkhälsoövervakning en epidemiologisk studie som drog slutsatsen att antalet fall ökade. I början av 2014 rapporterades flera epidemier, särskilt i Bourgogne och Charente.

Under de senaste åren har ivermektin blivit det mest relevanta behandlingsalternativet för skabb. Det terapeutiska målet är att utrota parasiten och förhindra smitta. Klåda försvinner efter några dagar. I vissa fall kan det dock kvarstå i flera veckor utan att vara ett tecken på en ihållande infektion eller återfall.

Stromectol-pris

Vi arbetar med pålitliga leverantörer, så vi har de bästa priserna för våra kunder. Som vi vet är generiska läkemedel i allmänhet billigare än läkemedel som är patenterade under ett varumärke. Denna prisskillnad beror på patentkostnader som inte gäller generiska. Det är därför Generic Stromectol är billigare än originalet.

Genomsnittspris för ett piller

Komprimerad

3 mg

2,77

låda med 20 HLR

Komprimerad

6 mg

3.19

låda med 20 HLR

Komprimerad

12 mg

4,69

låda med 20 HLR

Priset beror också på dosen av den aktiva substansen. Vi har de lägsta läkemedelspriserna, det är därför ingen mening att leta efter den bästa billiga behandlingen för skabb och löss.

Låda

Stromectol 3 mg

Stromectol 6 mg

Stromectol 12 mg

30 HLR

76,41 €

88,69 €

€ 133

90 HLR

202,91 €

237,72 €

367,71 €

180 HLR

392,68 €

461,27 €

719,75 €

Vår plattform säkerställer konfidentialitet, säkerhet och tillförlitlighet. För oss är det mycket viktigt att du kommer tillbaka till oss och köper igen.

Åtgärdsmekanism

Den aktiva ingrediensen ivermektin är en halvsyntetisk förening härledd från en klass av föreningar som kallas avermektin. Strukturellt är dessa föreningar makrocykliska laktoner nära makrolider, antibiotika, men utan antibakteriell aktivitet.

Dessa föreningar fungerar genom att störa neurotransmission vid gamma-aminosmörsyra (GABA) receptorer. Detta resulterar i hämning av muskelfunktion som leder till förlamning och sedan parasitens död. Den är aktiv på vuxen sarkopten men inte på äggen. Ivermektin, som inte passerar blod-hjärnbarriären, är därför inte giftigt hos däggdjur.

Stromectol dosering

Läkemedlet presenteras i doser om 3, 6 och 12 mg. Dosen beror på ditt tillstånd och din vikt.

Denna produkt ska tas två timmar före eller efter måltider med en dos på 3 mg per 15 kg kroppsvikt: till exempel 4 tabletter i en enda dos för en vuxen på 60 kg, 2 tabletter för ett barn på 32 kg. Hos barn under 6 år ska tabletterna krossas.

Behandlingen kan behöva upprepas: en andra dos kan erbjudas två veckor efter den initiala dosen. När det gäller vissa tropiska maskar kan enstaka dos förnyas 6 månader senare.

Effektiviteten av oral behandling med Stromectol

Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar implementering av antiparasitiska terapiprogram globalt för alla som behöver dem, baserat på de utmärkta resultat som erhållits i flera studier om Stromectols säkerhet.

Detta läkemedel tolereras väl och har redan administrerats till över 50 miljoner människor utan signifikanta biverkningar. Den medicinska komponenten fungerar genom att neutralisera parasiternas nervsystem.

De viktigaste fördelarna med denna systemiska terapi är:

  • dess användarvänlighet;

  • hans tolerans.

Denna terapi erbjuder ett alternativ till konventionell lokalbehandling. Läkemedlet är därför det enda effektiva orala antiparasitiska. Dessutom är oral terapi särskilt indicerad i vissa svårt excorerade former, där topiska behandlingar ibland är ansvariga för irritativ dermatit, liksom hos sängliggande eller svårt funktionshindrade personer, för vilka lokal terapi är svår.

Försiktighetsåtgärder vid användning

Eftersom säkerheten vid användning inte har fastställts hos barn som väger mindre än 15 kg, bör ivermektin undvikas i dessa situationer. Detta läkemedel ska användas med försiktighet hos personer med nedsatt immunförsvar. Använd inte detta läkemedel för förebyggande behandling av nämnda tillstånd. Det är avsett att behandla den installerade infektionen.

Vid skabbterapi är klåda i 2 till 4 veckor efter behandlingen normal och betyder inte att behandlingen har misslyckats. Faktum är att behandlingen dödar parasiterna, men de kommer bara att elimineras med en fullständig förnyelse av epidermis.

Du kan känna dig yr, dåsig, skakig eller yr efter att ha tagit medicinen. Undvik att köra bil eller använda maskiner om du får sådana symtom.

Möjliga biverkningar 

Förutom de önskade effekterna kan den här produkten ibland orsaka vissa oönskade effekter, inklusive: diarré; yrsel; magont ; illamående eller, sällan, kräkningar. Vid behandling av skabb kan det först bli en klåda.

Intensiteten och svårighetsgraden av andra biverkningar efter läkemedelsadministrering beror på parasiten som behandlas och omfattningen av angreppet före behandlingen.

Kompatibilitet med alkohol

Du bör undvika eller begränsa ditt alkoholintag när du tar ivermektin. Detta beror på att kombinationen kan öka risken för allvarliga biverkningar av läkemedlet.

Graviditet och amning

Vid graviditet, ta endast produkten om det är absolut nödvändigt. Användningen är endast motiverad om det inte finns något alternativ. Det ska inte användas till ammande mödrar under 9 dagar efter förlossningen.

Råd

För att undvika angrepp är det nödvändigt:

  • att de omkring dem (familj, sexpartner) följer samma terapi;

  • att nyligen slitna kläder, tofflor och hattar desinficeras. Underkläder och sängkläder ska tvättas vid 60 ° C. Sängkläder (filt, täcke, kuddar) måste desinficeras.

Upptäck vårt onlineapotek

stromectol kvalitet logotyp

Bättre läkemedelskvalitet

Låga priser året runt

Betalningssäkerhet

Referenser

  1. Kutan ektoparasitos. Utövarens granskning 2002.
  2. Skabb. I Parasitology-Mycology, ANOFEL, 6: e upplagan, användbart format.
  3. Erkänna skabb och behandla skabb 2002. Recensionen föreskriver 2002.
  4. Behandling av skabb. Utövarens granskning 2001.
  5. Ivermectin, ny indikation: mot skabb, en effektiv oral behandling som är lätt att använda. Tidningen föreskriver 2002.
  6. Huvudlöss och pedikulos i hårbotten. Tidskriften föreskriver 2000.